Snygga fiberinstallationer med DIN-monterad ODF

 

Vi är kanske mest kända för fjärrkommunikation men vi jobbar också mycket med industriellt Ethernet.

Snygga-fiberinstallationer-gradient.jpg

Att en patchpanel är en självklarhet i ett serverrum, råder det ingen tvekan om.

Inom industrin är det däremot mer sällsynt. När det kommer till ett apparatskåp blir det ofta inte lika snyggt installerat.

 

Bygg ett fibernät med ODF i samma stil

När man bygger upp ett fibernät mellan sina switchar eller routrar blir det väldigt bra med en ODF i samma stil. Vi är smått unika genom att erbjuda patchbox eller ODF, för fiber avsedd för DIN-skena.

En robust metallkapsling som finns i olika storlekar. Man väljer själv typ av fiberkontakt och antalet kontakter. Man väljer också om man önskar med eller utan pigtails. Pigtails är korta svansar, anslutna i enheten, som man svetsar ihop med inkommande fiber för att ihop det.

Produkten heter FIMP, Fiber Industrial Mini Patch och kommer från vår Tyska leverantör EKS. Produkten finns både för koppar och fiber, även med båda i kombination. Produkten finns i blått eller rosa.

 
 
 

Therese Dahlgren

Mitt namn är Therese och jag är specialiserad på digital strategi och Squarespace webbdesign för tjänsteföretagare och entreprenörer. Med effektiva designdagar skapas rena professionella hemsidor som är sökoptimerade, funktionella och underlättar både arbete och sälj.

https://www.theresedahlgren.se
Föregående
Föregående

Dags att se över mobila routrar för 3G - MLR, EBW-H100, MoRoS eller IMON m.fl.

Nästa
Nästa

Våra VPN-tjänster