Industriella nätverks-switchar - hög kvalitet och korta leveranstider

INL System förknippas nog oftast med säker fjärrkommunikation. INL står för mer än så. Här visar lite av vårt utbud av switchar för DIN-skena (unmanaged). Tyska kvalitetsprodukter till mycket bra priser. Notera även, det som inte finns på lager är bara någon vecka bort.

 

EL-100-4U

En komplett serie i slimmad kapsling för 10/100Mbit. Basmodeller med 5 eller 8 kopparportar som går att få med fiber. Fasta fiberportar eller upp till 4st SFP. Robust aluminiumkapsling. Redundant matning, felrelä och temperaturspecad.

 

EL-1000-4G

Liknande produkterna ovan fast för Gigabit. Upp till 10st portar. Passar utmärkt i sammanhang där vanlig 100Mbit inte räcker till. Finns även en variant med 16st koppar och en fiber, i slimmat utförande.

 

Fimp Serien - Industriell patchbox/ODF för DIN-skena

Fiber industrial mini patch

För en installation som gör skillnad. Snyggt och prydligt. Man kan få de vanligaste kontaktdonen både på utsidan och insidan. Antingen ansluter man en egen kontakterad kabel på insidan eller så svetsar man inkommande fiber via pig-tails som redan är monterade.

Fimp finns i flera varianter. Man väljer själv hur den ska se ut för att passa så bra som möjligt. Den minsta är 32mm bred och den största är 139mm med upp till 48 portar. Säg farväl till plastlådor fästa med buntband. Fimp gör jobbet bättre.

 

Vi har konkurrenskraftiga priser på koppar- och fiberpatchar!!!

 

Nästa
Nästa

Dags att se över mobila routrar för 3G - MLR, EBW-H100, MoRoS eller IMON m.fl.